Elba is een eiland vlak voor de Italische kust, ter hoogte van Toscane. Naar Elba kunt u heerlijk op vakantie, waar u kunt genieten van de mooie natuur en de mooi zandstranden. Met de verschillende hotels in Elba kunt u genieten van het mooie eiland, in de idyllische en rustige hotels. Elba is een eiland wat bekend staat om de rustige natuur, de indrukwekkende bergen en de mooie kustlijn. In Elba is het fantastisch wandelen door al deze indrukwekkende natuur. En omdat in de zomer het er altijd mooi weer is kunt u altijd heerlijk buiten zijn. Een perfecte uitvalbasis voor al uw tochten over Elba is een van onze hotels. Elba is al jaren de vakantiebestemming waar Elba Reizen zich in specialiseert, zodat wij altijd de mooie hotels voor u weten te vinden. Naast de mooie natuur kunt u natuurlijk ook aan een van de vele stranden liggen van Elba. Daar kunt u heerlijk zwemmen of zonnebaden. Er zijn verschillende hotels die vlakbij een strand liggen, zodat u snel bij een strand bent vanuit deze hotels. Elba biedt daarnaast allerlei watersport mogelijkheden, zodat u kunt snorkelen, duiken, zeilen of windsurfen. Ook kent Elba veel jachthavens, verspreid over de hele kustlijn en vaak in de buurt van hotels. Elba is dus goed te bereiken over het water. Voor vakanties is Elba dan ook zeer geschikt, door de prachtige natuur en de vele hotels. Elba is de perfecte vakantiebestemming voor iedereen die op zoek is naar de zon en een prachtige omgeving.

Hotels Elba, over het hele eiland

Elba Reizen heeft al vele jaren ervaring met vakanties in Elba en biedt dan ook verschillende hotels aan. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, dus weet u zeker dat het hotel dat u kiest goed is. De verschillende hotels zijn op verschillende plekken op het eiland en dus in verschillende natura. Zo zijn er hotels in de bergen, zodat u heerlijk kunt wandelen door de bergen. Maar daarnaast zijn er ook hotels dicht bij de kust, zodat u naar het strand kunt lopen vanaf de hotels. Elba staat erom bekend dat het veelzijdig is, zodat u altijd een hotel kunt vinden op de locatie die u wilt. Omdat wij allerlei hotels aanbieden over het hele eiland en al deze hotels verschillend zijn kunnen we ze niet allemaal voor beschrijven hier. Maar om u toch een goede impressie te geven beschrijven we voor u het La Locando del Volterraio. Dit hotel is gelegen in een rustige omgeving en heeft vier sterren. Het is daarnaast een klein en rustig hotel, zodat u helemaal tot rust kunt komen. Het hotel is onderdeel van de Residentie Sant’Anna, samen met allerlei andere appartementen en hotels. Elba is zo gemakkelijk te verkennen en kunt u genieten van alle faciliteiten die de Residentie te bieden heeft. Deze Residentie bevindt zich in de golf van Portoferraio, op 400 meter afstand van het idyllische dorpje Bagnaia. Daar vindt u ook een prachtig kiezelstrand, waar u heerlijk kunt genieten van het zomerse weer. Ook in de Residentie Sant’Anna kunt u genieten van het mooie weer in het drie hectare grote park. Dit park is voorzien van onder andere olijfbomen, eiken en oleanders. Ook is het park voorzien van de volgende faciliteiten:

  • twee tennisbanen
  • zwembaden
  • speeltuin voor kinderen
  • napoleontische villa met een Club House
  • restaurant

Het La Locando del Volterraio hotel is een voorbeeld van een van de vele hotels. Elba kent nog veel meer andere hotels, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken.

Hotels Elba en andere accommodaties

Naast verschillende hotels zijn er ook andere mogelijkheden om te verblijven op Elba. Elba Reizen biedt de volgende accommodaties aan: villa’s, vakantiehuizen, resorts, appartementen en hotels. Elba kunt u zo verkennen op de manier dat u wilt. Of u nu op zoek bent naar een rustige plek, waar u weinig last heeft van anderen, of juist naar een plek waar vele faciliteiten aanwezig zijn, in Elba vindt u altijd de juiste villa’s, vakantiehuizen, resorts, appartementen en hotels. Elba biedt allerlei mogelijkheden dus voor accommodaties, zodat u altijd de accommodatie kunt vinden die u wilt. En omdat wij alle accommodaties zelf bezoeken, kunnen wij ze zelf controleren op kwaliteit, gastvrijheid en sfeer. Zo weet u altijd zeker dat u de beste plek heeft om te verblijven. Het weer in Elba is eigenlijk het hele jaar rond mooi. In de lente kunt u genieten van de mooie bloemen die opbloeien over het hele eiland. In de zomer is het heerlijk warm en kunt u genieten van het zon en de strand. En Elba kent eigenlijk geen slechte dagen, zodat u zeker weet dat u altijd mooi weer hebt in Elba. En in de herfst kunt u genieten van het heerlijke wijnseizoen, zodat u het beste kan drinken wat Elba te bieden heeft. Ook zijn er kastanjes en eekhoorntjesbrood om op te rapen in de herfst. Kortom: het hele jaar rond kunt u genieten van het weer vanuit verschillende hotels. Elba is dus de perfecte vakantiebestemming voor iedereen. Bent u dus op zoek naar villa’s, vakantiehuizen, resorts, appartementen en hotels? Elba Reizen biedt dan verschillende villa’s, vakantiehuizen, resorts, appartementen en hotels, die wij zelf uitvoerig hebben getest. Zo kunt u genieten van het mooie weer en alles wat Elba te bieden heeft, in onze hotels. Elba kunt u zo ontdekken vanuit een prachtige plek waar u helemaal tot rust komt.