Over Erwin ter Laak ben ik zeer te spreken, hij is mijn osteopaat. Enschede is zijn behandelplaats, evenals Holten en Rijssen. Woon je in deze buurt, neem dan zeker eens contact op met deze osteopaat. Enschede is misschien ook jouw woonplaats? Anders kun je terecht in Holten of Rijssen. Bij hem ben je aan het goede adres voor klachten, zoals:

  • hernia’s
  • nek-schouderklachten
  • bekkenpijn
  • lage rugklachten

Graag vertel ik meer over mijn ervaring bij deze osteopaat. Enschede is de plaats waar ik een aantal behandelingen heb gehad. Erwin ter Laak heeft veel ervaring als osteopaat. Enschede is de plaats waar hij al jaren zijn praktijk heeft. Vele verschillende mensen heeft hij met goed resultaat kunnen behandelen. Zo kwam ik ook bij hem terecht, via een tevreden klant. Deze tevreden klant is een goede vriendin van mij. Ze had een aantal behandelingen bij hem ondergaan voor rugklachten, die ze ervoer. Ik vertelde haar over mijn klachten, waarna ze mij een bezoekje aanraadde bij deze osteopaat. Enschede is ook de woonplaats van deze vriendin, en we komen regelmatig bij elkaar op bezoek. Haar adviezen zijn belangrijk voor mij. Dit is overigens wederzijds.

Geen last meer van migraine dankzij deze osteopaat. Enschede heeft dé praktijk om ook jou te helpen

Van kleins af aan had ik al last van een stevige hoofdpijn. Het beperkte me in mijn hele doen en laten. Het kwam plots opzetten, op school, in de winkel, buiten op straat of gewoon thuis. Altijd kwam het ongelegen en altijd vergezeld van een verslechterd zichtvermogen. Lichtflitsen waren nog niet het vervelendste. In ieder geval niet wanneer het thuis gebeurde. Dan ging ik direct even liggen op de bank en sloot mijn ogen. De lichtflitsen waren dan alsnog wel te zien met dichte ogen, maar ik had er niet meer zoveel last van. Het vervelendst was dit als ik buitenshuis was. En ik nog weer thuis moest zien te komen. Het meest enge wat ik me kan herinneren is dat het plots op kwam zetten tijdens het auto rijden. Migraine, heet deze vreselijke vorm van hoofdpijn. Het beperkte niet alleen mij, maar nog heel veel meer Nederlanders. Vlak voordat de migraine op kwam zetten, voelde ik me al misselijk worden. Dan wist ik al hoe laat het was. Onmiddellijk sloeg ook de overgevoeligheid voor licht toe. Dit duurde zolang als de migraine aanval duurde. Bij mij meestal zo’n 4 uur. Maar de dagen erna ervoer ik nog de nasleep ervan. Vooral de volgende dag voelde ik me erg brak, alsof ik de dag ervoor behoorlijk ziek was geweest. Mijn lichaam had echt een dreun gehad. Tegenwoordig heb ik geen last meer van deze ellendige hoofdpijn, dankzij mijn osteopaat. Enschede is de plaats waar ik om de paar weken te vinden was, voor een behandeling. De oorzaak van deze hoofdpijn wilde ik graag weten. Deze oorzaak was nog niet geheel bekend, volgens mijn osteopaat. Enschede was de plek waar ik niet na één behandeling al weg zou zijn, realiseerde ik me. Het zenuwstelsel en de doorbloeding, zouden een grote rol spelen bij het tot stand komen van migraine, vertelde mijn osteopaat. Enschede is gelukkig ook mijn woonplaats, dus de ritjes naar zijn praktijk waren gelukkig kort. Het eerste wat hij aan me vroeg, was of dat ik wist of ik ergens in mijn lichaam bewegingsverlies had ondervonden. Ik had geen flauw idee. Hier had ik nooit zo op gelet, vertelde ik de osteopaat. Enschede bleek ook niet zijn enige behandelplaats. Mijn familie die grotendeels in Rijssen woont, zou ik ook op de hoogte brengen van zijn kunde.

Osteopathie kan ook voor jou de oplossing betekenen!

Hij onderzocht eerst mijn lijf op mogelijk bewegingsverlies, aangezien ik dit niet aan kon geven. Hij vertelde me dat er diverse oorzaken kunnen zijn voor dit bewegingsverlies, namelijk: Bewegingsverlies van de schedelbotten, interne organen of bewegingsvermindering van nek, wervelkolom of ribben. Hij legde mij veel uit, deze fijne osteopaat. Enschede hoefde ik dus niet uit, om van mijn klachten af te kunnen komen. Ik ben 36 en een vrouw en volgens hem kon het ook zo zijn dat de menstruatie de boosdoener was van mijn klachten. Hier had ik nog nooit aan gedacht. Het hormonale systeem zou dus voor een deel of helemaal mijn klachten kunnen veroorzaken. Dit was in ieder geval iets om te onthouden, volgens mijn osteopaat. Enschede is ook de plaats waar mijn huisarts gevestigd is. Ik vroeg hem of het verstandig was om dit ook te bespreken met mijn huisarts. Hij had hier absoluut geen bezwaar tegen. Samenwerking met de reguliere geneeskunde bleek hij een groot voorstander van te zijn. Hij behandelt, net als iedere andere osteopaat, met zijn handen. Geneesmiddelen schrijft hij nooit voor. Daarvoor zou ik eventueel naar de huisarts moeten. De eerste behandeling heb ik als bijzonder prettig ervaren bij deze osteopaat. Enschede bleek mij meer te bieden te hebben dan ik voor mogelijk had gehouden. Kennis en kunde, zijn twee redenen die mij een volgende keer weer contact zullen doen opnemen met deze osteopaat. Enschede, waar zijn praktijk te vinden is, is overigens ook een zeer aangename praktijk met een goede sfeer. Dat vind ik persoonlijk wel belangrijk. Je voelt je er welkom, vanaf het eerste contact. Inmiddels ben ik dus van mijn migraine af! Ik hoop dat ik jou heb overgehaald om ook eens contact op te nemen met deze osteopaat. Enschede heeft meer te bieden dan je waarschijnlijk had verwacht. Kijk eens op osteopathieterlaak.nl voor de contactgegevens.

Meer van Osteopathieterlaak.nl

Deel dit bericht op social media