Met de nieuwe Biohcg kuur van orthokliniekadvies kunt u zonder moeite in zeer korte tijd afvallen. Bij de Biohcg kuur die wij aanbieden is afvallen het hoogste doel, maar wij besteden ook veel aandacht aan het zo comfortabel mogelijk maken van het afvallen. Biohcg is enkel gemaakt van geheel natuurlijke en lichaamseigen stoffen en heeft dus geen rare effecten op uw lichaam en gestel. Het fijne aan Biohcg is dat niet alleen de vetverbranding wordt gestimuleerd maar de pillen geven u ook energie en zorgen ervoor dat u zich fit voelt terwijl u aan het afvallen bent. Normaliter is de eerste lichamelijke reactie namelijk dat mensen honger krijgen als ze minder gaan eten. Dit is uiteraard een geheel gezonde reactie, maar voor mensen met erg overgewicht kan dit hele erge gevolgen hebben. Hierdoor is het enorm moeilijk om minder te gaan eten en daarom blijven mensen dus steeds maar hetzelfde, of zelfs meer, eten. Het mooie aan de Biohcg is dat het het honger gevoel onderdrukt, daardoor wordt het veel makkelijker om minder te gaan eten en dus af te vallen. Als je minder gaat eten voel je je meestal zwakker en energieloos, maar ook hier heeft Biohcg een oplossing voor. Er zitten geheel natuurlijke stoffen in de pillen verwerkt die ervoor zorgen dat je energie krijgt en dus fit de dag door kunt komen terwijl je minder eet.

De Biohcg kuur

De Biohcg kuur begint met een periode van 24 dagen waarin je gaat diëten en de pillen slikt. De Biohcg zorgt er dus voor dat het honger gevoel wordt weggenomen en de pillen zorgen er ook voor dat u zich toch nog fit voelt in deze periode. Daarnaast zitten er stoffen in de pillen die de vetverbranding verhogen, hierdoor zult u nog sneller afvallen. Het mooie is echter dat enkel de vetten die op overbodige plekken zitten worden verbrand door de pillen. U zult de vetten uit uw spieren dus niet zien afnemen. Hierdoor krijgt u bijvoorbeeld geen ingevallen wangen, maar hierdoor worden juist de vette op de billen en buik verbrand. Tijdens deze periode zult u dus op een dieet moeten en dus voedsel moeten eten dat gezond is en goed samen kan met de Biohcg. Op onze website hebben wij een heel overzicht met allemaal soorten recepten die u kunt gebruiken tijdens de 24 dagen waarin u gaat afvallen. Voorbeelden zijn:

 • Gevulde champignons
 • Kippensoep met prei
 • Knoflook kip
 • Tomatensoep a la Jet
 • Scholfilet met tomaat
 • Sinasappelsap

Na de 24 dagen van afvallen komt u in de stabilisatie fase. In deze fase stopt u met het gebruiken van de Biohcg pillen en zult u het dus zelf af moeten. Het belangrijkste in deze fase is dat u het eetpatroon blijft volhouden en dat u niet meteen weer alle ongezonde gewoontes oppakt. Wanneer u dit wel doet zult u meteen weer aankomen en is de afval periode voor niets geweest, wel zult u zien dat u tijdens de stabilisatie fase iedere dag een beetje meer mag eten. U zult gaan toewerken naar een normaal eetpatroon. In deze fase zult u dus leren om een normaler en gezonder eetpatroon aan te wennen die u de rest van uw leven moet vasthouden. Doet u dit niet dan zult u snel weer aankomen. Door verschillende dingen uit te proberen zult u ervaren wat eten met u kan doen. U zult bijvoorbeeld zien dat gezonder eten u een stuk meer energie en levenslust zal geven. De Biohcg is dus enkel een hulpmiddel dat in de eerste periode wordt gebruikt om de overstap naar een gezonder eetpatroon te maken. Na het gebruik van de Biohcg pillen zult u zelf moeten leren omgaan met de valkuilen van ongezond eten. U zult wilskracht moeten tonen om een gezond eetpatroon vast te houden. Als u dit echter lukt zult u ook merken dat gezond eten veel lekkerder is en na een tijd zal het helemaal niet meer moeilijk zijn om ongezond voedsel af te wijzen. U gaat veel lekkerder in uw vel zitten door gezond eten en zal na een tijdje ervaren dat uw behoefte naar ongezond eten zal afnemen. Nu weet u hoe de Biohcg kuur zal verlopen. We zullen nu kort even enkele van de grote voordelen van het gebruik maken van Biohcg pillen op een rijtje zetten:

 • Geen hongergevoel meer tijdens het afvallen
 • De pillen zijn van uitstekende kwaliteit
 • Wij leveren enkel maatwerk
 • Er zitten geen hormonen in de pillen, ze zijn stuk voor stuk organisch en natuurlijk
 • Na een kuur wordt u ondersteund in een stabilisatie periode en het aanwennen van een gezond eetpatroon

Dit programma is meer dan afvallen

Zoals wij u hebben laten zien is de Biohcg kuur dus meer dan alleen maar afvallen. Met deze kuur wordt u op weg geholpen om uw hele leefpatroon aan te passen. Wij laten u dus niet alleen op uw streefgewicht komen maar leren u ook hoe u hier op kunt blijven. Het gebeurd namelijk veel te vaak dat mensen binnen no time weer op hun oude gewicht terug zijn na een afval periode. Onze stabilisatie periode zal u leren dat gezond eten veel lekkerder kan zijn en dat u hier ook meer energie van zult krijgen. Na de kuur en stabilisatie zult u niets anders meer willen en is de behoefte naar ongezond eten weg.