Bent u zich de laatste jaren wat meer aan het verdiepen en is het nu zover gekomen dat u dit ook op een creatieve manier kunt uiten? Wilt u bezig gaan met schilderen met bijenwas en heeft u daarvoor de benodigde encaustic materialen voor nodig? Dan is het heel mooi dat wij u even treffen. Wij hebben namelijk erg veel voor u in petto op dit gebied. Bij ons is werkelijk geen nee te koop en in onze webwinkel vindt u bijna alle encaustic materialen wel. En dat is natuurlijk mooi, want dan hoeft u niet ook nog eens ergens anders heen om ander gereedschap te zoeken. De webshop van Schilderen Met Bijenwas by Wemke is werkelijk van alle markten thuis en daarom is er voor ieder wat wils. Sla deze webwinkel dan ook niet over als u op zoek bent naar een goed adres waar u alle benodigde encaustic materialen aan kunt schaffen. Met ons hebt u zo’n plek gevonden en daarom hebt u geen enkele reden meer om nog verder te zoeken. Hebt u inmiddels interesse gekregen in het kopen van encaustic materialen en wilt u wel eens weten wat wij zoal voor u in de aanbieding hebben? Twijfel dan niet langer en neem vandaag nog een kijkje op schilderenmetbijenwas.nl. U zult werkelijk versteld staan van ons enorme aanbod op dit vlak. Encaustic materialen leveren is ons werkelijk op het lijf geschreven en daarom hebben wij er onze professie van gemaakt. En daar profiteert u van, want u kunt bij ons alles kopen wat uw hart begeert. Wij werken zelf al jarenlang met de encaustic materialen en daarom weten wij wat wij aanbieden. Dit betekent ook dat u te allen tijde bij ons terecht kunt voor een goed advies, omdat wij weten hoe de vork precies in de steel zit. Schroom daarom niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant.

Encaustic materialen voor een zacht prijsje

Veel mensen zouden wel willen beginnen met het zogenaamde inbranden van schilderingen door bijenwas te verhitten, maar ze zijn bang dat alle encaustic materialen erg veel kosten met zich mee zullen brengen. Zij laten het daarom maar aan hun neus voorbij gaan, wat natuurlijk een gemiste kans is. Als u ook van mening bent dat u beter geen encaustic materialen aan kunt schaffen, omdat de prijs te hoog zou zijn, dan kunnen wij u vandaag goed nieuws brengen. Want in onze webshop is dit namelijk helemaal niet het geval. Door de tarieven van encaustic materialen laag te houden, kunnen wij deze kunst ook beschikbaar maken voor mensen met een smalle portemonnee. Dus wilt u ook liever niet te diep in de buidel tasten voor de encaustic materialen die u nodig hebt? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar wilt u toch eerst even van de hoed en de rand weten, voordat u een besluit neemt over of u al dan niet met schilderenmetbijenwas.nl in zee zult gaan? Wilt u precies weten waar u aan toe bent, omdat u het bijna niet gelooft dat encaustic materialen ook zo goedkoop kunnen zijn? Dan raden wij u zeker aan om even contact met ons op te nemen. U kunt dit doen op de volgende manieren:

  • door ons even te bellen, als u direct een van onze medewerkers wilt spreken
  • door ons een e-mail te sturen met daarin uw vraag
  • door contact op te nemen via de website

Wij hopen zo spoedig mogelijk iets van u te vernemen, zodat wij u verder kunnen helpen op weg naar creatieve expressie.

Creatief en spiritueel

Wie het leven niet alleen maar aan de oppervlakte leeft, maar ook meer de diepte in gaat, zal hele mooie dingen ontdekken. Elk mens is een rijk wezen en heeft veel potentie. En wie eenmaal zichzelf gaat ontdekken, krijgt ook de behoefte om dit te uiten. En dit kan met encaustic materialen en art. Door te schilderen met bijenwas bent u in staat om de mooiste patronen te maken, geheel volgens uw eigen intuïtie. En dit is natuurlijk schitterend! In onze blog kunt u veel meer informatie lezen over deze kunstvorm en de encaustic materialen die u hiervoor nodig hebt. Het is werkelijk meer dan de moeite waard om het eens te proberen, ook als u eerst zoiets hebt van: nou, ik weet het nog niet zo. Wij bieden namelijk ook een leuk starterspakket aan met encaustic materialen. Hier kunt u meteen goed mee uit de voeten en het is niet duur. Verder hebben wij natuurlijk ook alle benodigdheden op het gebied van:

  • reiniging en bescherming
  • instructiemateriaal
  • stylers en opzetstukjes
  • hot plates en toebehoren
  • stempels
  • en nog veel meer!

U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het wel in de webwinkel Schilderen met Bijenwas by Wemke. Wij zijn u altijd graag van dienst en adviseren u waar dit nodig is. En zo bewijzen wij ons keer op keer als een betrouwbare partner in het leveren van encaustic materialen. Hebt u nog vragen over ’t een of ’t ander? Schroom dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!