Heeft u al eens van live painting gehoord? Dit is dé nieuwe en creatieve manier van schilderen. Zo kunt u bijvoorbeeld een schilderij van uw bruiloft laten maken, dat ter plekke geschilderd zal worden. Een schilderij van uw bruiloft is een zeer leuke en innovatieve afwisseling op een doorsnee huwelijkscadeau. Een schilderij van uw bruiloft is bovendien ook nog eens een cadeau dat u altijd zal blijven herinneren aan deze bijzondere dag. Daarnaast is een schilderij van een bruiloft weer eens wat anders dan die eindeloze huwelijksfoto’s die u altijd voorbij ziet komen. Bent u dus ook op zoek naar een creatieve impressie van uw bruiloft? Denk dan eens aan een schilderij van uw bruiloft! Voor dit doeleinde kunt u daarvoor kunstschilder Marieke Bekke inhuren. Kijk eens op de prachtige website http://www.versekunst.nl/schilderij-bruiloft/ waar u een duidelijk overzicht vindt van de activiteiten van Marieke Bekke. Deze kunstenares is zeer getalenteerd en heeft van haar hobby haar werk gemaakt. Haar passie is duidelijk terug te zien in haar werk. Een schilderij van een bruiloft maken vindt zij daarnaast een zeer aangename bezigheid. Wat is er nou een betere indicatie van kwaliteit dan de passie en enthousiasme van de kunstenaar zelf? Een schilderij van een bruiloft kunt u ook nog eens cadeau doen aan het bruidspaar zelf. Al met al is live painting een zeer uniek en veelzijdig fenomeen dat altijd zorgt voor een bijzondere ervaring. Voor iedereen die iets unieks zoekt voor een bruiloft. Met kunstschilder Marieke Bekke bent u in goede handen en komt u letterlijk goed uit de verf! Zij voelt zich als een vis in het water als het om kunst en schilderen gaat. Ga vandaag nog naar de website en kijk wat Marieke Bekke voor u kan betekenen.

Een schilderij van uw bruiloft: hoe werkt dat?

U kijkt graag verder dan uw neus lang is en binnenkort heeft u een bruiloft. Hoe leuk is het dan dat u tegenwoordig een schilderij van een bruiloft kunt laten maken? Dat is nog eens een origineel cadeau. Hoe gaat dat in zijn werking, een schilderij van een bruiloft? Kunstschilder Marieke Bekke verschijnt op locatie en neemt haar schilderspullen mee. Als ze eenmaal is geïnstalleerd, gaat ze aan de slag om de perfecte sfeerimpressie te maken! Een schilderij van uw bruiloft wordt zo prachtig vastgelegd door Marieke Bekke. Dit is wat live painting is: de schilder maakt ter plekke een schilderij van uw feest. Ook door middel van het maken van foto’s en schetsen kan zo’n schilderij gemaakt worden, en deze helpen bij het afronden van het kunstwerk. Waar herkent u de werken van Marieke Bekke aan? Denkt u daarbij eens aan de volgende kenmerken:

  • figuratief
  • kleurrijk
  • impressionistisch

Verder is de stijl van Marieke Bekke erg levendig en gebruikt ze een mix van verven. Mocht u ergens niet van houden en een bepaalde stijl prefereren, dan valt hier over te praten. Ook over het onderwerp en kleurenpalet kunt u eenvoudig overleggen en besluiten in welke richting het schilderij van uw bruiloft zal gaan. Wilt u bijvoorbeeld een combinatie van indrukken, een overall indruk of een breed panorama? Dit kan allemaal worden bepaald in overleg met de kunstenaar. Zo komt u niet voor een te grote verassing te staan. Maar dat het uiteindelijke resultaat u positief zal verassen, dat staat als een paal boven water! Wilt u graag een goed en helder beeld krijgen van de stijl van Marieke Bekke? Kijk dan eens op de website bij voorgaande live paintings en laat u omver blazen door de prachtige resultaten. Naast bruiloften is Marieke Bekke ook inzetbaar bij andere soorten feesten en partijen. Paint your party en houdt er een prachtig schilderij aan over! Voor iedere creatieveling of persoon die op zoek is naar een originele impressie van een feest, bruiloft of partij.

Origineel souvenir

Vele mensen gingen u al voor en wisten de weg te vinden naar kunstschilder Marieke Bekke. Dit is natuurlijk niet zonder reden. Een schilderij van een bruiloft is nou eenmaal een zeer origineel en creatief cadeau dat vaak zeer goed in de smaak valt bij verschillende mensen. Zo kunt u dit prachtige kunstwerk in uw huis hangen op een prominente plek, zonder dat dit zoetsappig en cliché overkomt. Veel mensen zijn tegenwoordig wel een beetje klaar met de zoete huwelijksfoto’s die men bij veel stellen tegenkomt van boven de 30. Wees uniek en rebels en ga voor zo’n schilderij van uw bruiloft en verras vrienden en familie met zo’n mooi doek aan de muur. Marieke Bekke is uiterst professioneel en weet alles tot een goed einde te brengen. Zij heeft de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving gedaan en weet dus ook hoe ze met klanten moet omgaan. Want dat is natuurlijk een belangrijk onderdeel van dit werk. De opdrachtgever krijgt alle ruimte om wensen door te geven en de schilder zal hier uiterst vakkundig mee omgaan. Zo is het eindresultaat altijd naar wens voor beide partijen. In veel plaatsen in Nederland heeft Marieke Bekke al geëxposeerd en dit is een goed teken van het talent en kwaliteit van deze schilderes. Naast live painting doet zij ook aan atelierwerken. Deze kunt u in een aantal galeries vinden die de werken van haar in voorraad hebben. Bent u nou ook op zoek naar een mooie impressie van een feest of bruiloft? Denk dan eens aan deze kunstenares en laat u verassen! Kijk vandaag nog op de website.