Een badjas kan altijd handig zijn. Wanneer je met meerdere mensen in een huis woont biedt het een stukje privacy. Wanneer je lekker alleen thuis bent is het makkelijk en voelt de stof fijn tegen je huid. Bij badjasboetiek.nl vind je snel jouw ideale badjas. Wij streven naar een groot badjasassortiment in diverse prijsklassen. Er zijn veel verschillende soorten badjassen, uit te zoeken op maat, stof en kleur. Bij badjasboektiek.nl merken we op dat er enkele kleuren zijn die veel worden gedragen. Respectievelijk zijn dit wit voor de vrouwen en zwart voor de mannen. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat er geen andere leuke opties zijn! Op badjasboetiek.nl zijn honderden badjassen te vinden en natuurlijk ben je helemaal vrij in je keuze! Een badjas kan ook verschillende extra opties hebben. Zo bieden we bij badjasboetiek.nl badjassen aan met een capuchon of met een sjaalkraag. Ook zijn er speciale uitvoeringen met een rits, of een badjas van fleece. Bij badjasboetiek.nl hebben we bovendien ook uniseks modellen. Deze zijn voor zowel man als vrouw geschikt. Dit zijn vaak modellen met minder opvallende kleuren, of modellen met een heel algemeen patroon. Wanneer je op zoek bent naar de ideale badjas dan kun je op de site filteren op verschillende criteria. Zo kun je aangeven hoeveel de badjas mag kosten. Ook kun je een leuke kleur uitkiezen. De fabrikant van de badjas wordt duidelijk aangegeven en elk model heeft een beoordeling. Deze beoordeling is gebaseerd op een aantal sterren, waarbij 1 het slechts scoort en 5 het best wordt bevonden. Badjasboetiek.nl informeert onze klanten graag over de kwaliteit van het product dat wordt gekocht. Hierdoor weet je meteen weet of dat specifieke model voor jou geschikt is. Tot slot is het uiteraard mogelijk de juiste maat te kiezen, deze lopen van S tot en met dubbel XL. Een badjas mag lekker losjes zitten en wordt hierom vaak in een wat grotere maat aangeschaft. Neem dus eens een kijkje op badjasboetiek.nl en kies de ideale badjas. Je hebt jouw aankoop al de volgende dag in huis en wanneer je voor meer dan vijftig euro bij ons besteed betalen wij de verzendkosten! Maak ook een eigen account aan, waar je al je bestellingen kunt zien die je bij ons gedaan hebt!

Kinderbadjassen bij badjasboetiek.nl

Natuurlijk ben jij niet de enige die een mooie badjas wilt. Bij badjasboetiek.nl is ook een ruime selecte kinderbadjassen aanwezig. Deze kun je onder meer aanschaffen als:

  • cadeautje voor kleine neefjes en nichtjes
  • sinterklaasgeschenk voor eigen kinderen of kleinkinderen
  • leuk presentje voor de kinderen van collega’s of vrienden
  • een leuk extraatje bij een reclamestunt of een sportdag

Kinderbadjassen zijn goedkoper en uiteraard kleiner. De maten worden bij badjasboetiek.nl bepaald naar de hand van de leeftijd van het kind. Ook zijn de kleuren wat feller en zijn er verschillende motiefjes beschikbaar. Zo is er bijvoorbeeld een motief met smilies, waar uw kind veel plezier van zal hebben. Denk bij de aanschaf van een kinderbadjas wel goed na. Een verkeerd gekozen stof kan bij kleine kinderen nog wel eens uitslag veroorzaken. Omdat de groottes afhankelijk zijn van de leeftijd van het kind kan dat bij overgangsleeftijden nog wel eens mislopen. Gebruik daarom gezond verstand bij de aanschaf en laat u niet blindelings leiden door onze aanbevelingen. Mocht er onverhoopt toch wat mis zijn gegaan, dan kun je de aankoop zonder enig probleem binnen veertien dagen retourneren. Op de site is een heel handig formulier te vinden waarmee je dit snel voor elkaar hebt. U hoeft dit formulier enkel te downloaden en op te sturen en dan zal het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk weer worden teruggestort. Zoals gezegd ligt de prijs van kinderbadjassen wat lager. Waar de standaardprijs ongeveer 25 euro bedraagt voor een volwassene moet voor een kinderbadjas ongeveer 15 euro worden afgerekend. Uiteraard zijn badjassen met één specifieke kleur goedkoper dan die met een motief. Onze kinderbadjassen kunnen ook uitgerust worden met bijzondere extra’s, mocht dat nodig zijn. Zo kan er bijvoorbeeld een capuchon worden toegevoegd of kan de naam van het kind in de stof worden verwerkt. Dit is leuk wanneer u meerdere kinderen dezelfde badjas cadeau wilt doen. We kunnen wel vertellen over alles wat er op badjasboetiek.nl beschikbaar is, maar het beste is het natuurlijk als je zelf een kijkje neemt. Op badjasboetiek.nl heb je snel de ideale badjas gevonden!

Sauna en strand

Een badjas is niet alleen voor thuis, maar kan ook in de sauna worden gedragen. Op badjasboetiek.nl vindt je de producten die hiervoor het best geschikt zijn. Niet alleen standaard badjassen, maar ook bijvoorbeeld een kilt voor de man of een saunalaken voor de vrouw. Vaak zit in deze producten een rits verwerkt, waardoor ongelukjes kunnen worden voorkomen. Wanneer je vaak in de sauna komt is dat eigenlijk onmisbaar. Naast dit alles zijn ook standlakens beschikbaar. Wanneer u een dagje naar het strand of lekker wilt picknicken zijn deze wat grotere handdoeken ideaal. Ook deze strandlakens zijn beschikbaar in tal van leuke kleuren, waaronder zonnig geel of knal oranje. Motieven, zoals bijvoorbeeld een panter of tijgerprint, zijn natuurlijk ook hartstikke leuk. Al deze artikelen en meer zijn nu direct beschikbaar op onze website. Wacht dus niet langer en ga naar badjasboetiek.nl voor de beste aanbiedingen en de actuele prijzen. Ook is het mogelijk je hier aan te melden voor de nieuwsbrief. Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwe collecties.