Spirit-coaching - verdriet verwerkenIn een leven gebeuren veel dingen die moeilijk zijn. Dierbaren overlijden, relaties eindigen, ongelukken gebeuren, ontslagen vallen. Meestal kom je er, soms met veel moeite, zelf weer bovenop, maar in sommige gevallen lukt je dat gewoon niet. Dan heb je hulp nodig bij het verdriet verwerken. Dat is heel normaal en het is niks om je voor te schamen. Het is echter wel een grote stap: hulp zoeken en je persoonlijke problemen aan iemand vertellen. Daarom wil je goed geïnformeerd worden als je besluit om hulp te zoeken bij verdriet verwerken. Hier zullen we informatie geven over verdriet verwerken met behulp van Spirit Coaching. Spirit Coaching helpt je verdriet verwerken waardoor je weer open gaat staan om geluk te ervaren. Dit kan op verschillende manieren, die hier kort besproken zullen worden.

Verdriet verwerken met Spirit Coaching

We bieden drie mogelijkheden van verdriet verwerken door middel van Spirit Coaching. We zullen ze hier noemen en kort toelichten. De drie mogelijkheden zijn:

  • Seminars: tijdens een seminar, dat één of meerdere dagen duurt, ga je in een groep onder begeleiding van een ervaren coach op zoek naar de bron van je verdriet en een goede manier van verdriet verwerken. Er worden handvatten geboden die je helpen bij dit verdriet verwerken. Er worden verschillende soorten seminars geboden, zodat je kunt kiezen voor het seminar dat het best bij jou past.
  • Events: een event duurt twee dagen en kan door iedereen bezocht worden. Daardoor is de groep vaak groter dan bij een seminar. Dit is spannend, maar wordt vaak als erg intens ervaren. Bovendien zijn events vaak wat goedkoper.
  • Individuele consulten: tijdens een individueel consult werk je samen met een spirit coach aan je geluk. Je gaat samen op zoek naar de reden van uw verdriet en werkt daarna aan manieren van verdriet verwerken. Doordat jij alle aandacht krijgt, is een individueel consult een snelle en effectieve manier van verdriet verwerken.

We hebben hier de mogelijkheden slechts kort genoemd en kunnen het ons voorstellen als je vragen hebt of meer informatie wilt. Je kunt dan een kijkje nemen op onze website: www.spirit-coaching.nl. Heb je na het lezen van de website nog vragen? Of wil je meteen een afspraak maken? Dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen. Dit kan op verschillende manieren. Je kunt op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 08.30 en 12.30 uur telefonisch contact opnemen door te bellen naar 053-2312500 of 074-8200261. Daarnaast kun je ook een e-mail sturen naar het volgende e-mailadres: info@spirit-coaching.nl. Ook kun je een brief schrijven naar het volgende adres: Postbus 40267, 7504 RG Enschede. Vergeet niet om je contactgegevens in de brief te vermelden, zodat wij contact met je op kunnen nemen voor de antwoorden op je vragen. Naast verdriet verwerken tijdens seminars, events of individuele consulten, kun je ook bij ons terecht voor veel informatie over het onderwerp verdriet verwerken. Neem op de website ook eens in kijkje in de webshop. Hier worden bijvoorbeeld boeken verkocht over het onderwerp. Het gaat dan bijvoorbeeld om boeken waarin ervaringen worden gedeeld, maar ook om boeken waarin methoden staan gegeven voor verdriet verwerken. Naast boeken worden ook andere zaken verkocht in de webshop, bijvoorbeeld:

  • Cd’s
  • Dvd’s
  • Software
  • Spirit Cards

Deze goederen bieden veel informatie en handvatten om zelf aan de slag te gaan met verdriet verwerken, bijvoorbeeld als je er nog niet klaar voor bent je verdriet te delen.

Neem een kijkje op de website

Op de website vind je, naast veel informatie over onze producten en diensten, een gastenboek. Hierin kunnen mensen die bijvoorbeeld deelgenomen hebben aan een seminar of event hun ervaringen delen. Het gastenboek lezen is een goede manier om een beter beeld te krijgen van wat we je kunnen bieden. Zoals je kunt zien zijn de berichten erg positief en hebben we al veel mensen geholpen hun verdriet te verwerken. Heb je gebruik gemaakt van onze diensten of heb je een product uit de webshop gekocht? Wij zijn benieuwd wat je ervan vindt. Laat een bericht achter in het gastenboek en help zo andere mensen met het maken van hun keuzes. Op de website kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief. In de nieuwsbrieven komen allerlei persoonlijke verhalen voorbij van een ervaren spirit coach. Daarnaast kun je via de website ook op de Facebookpagina van Spirit Coaching terechtkomen. Op deze pagina vind je allerlei informatie, maar kun je ook terecht als je vragen of opmerkingen hebt. Spirit Coaching heeft daarnaast een YouTube kanaal. Hier vind je allerlei filmpjes over uiteenlopende onderwerpen, bijvoorbeeld verdriet verwerken. Er worden persoonlijke verhalen verteld, maar er worden ook tips gegeven over hoe jij je geluk kunt vinden. Als je je aanmeldt voor het YouTube kanaal, zul je een bericht krijgen als er een nieuw filmpje wordt geplaatst en zo op de hoogte blijven van nieuwe ervaringen en inzichten. Neem ook een kijkje op het blog van Spirit Coaching. Via de website vind je de link naar het blog. Op het blog staan allemaal inspirerende verhalen, maar worden wederom tips gegeven. Deze nieuwe inzichten kunnen je helpen om te gaan met verdriet verwerken. Naast informatie over de webshop, de nieuwsbrief, de Facebookpagina, het YouTube kanaal en het blog biedt de website nog veel meer. Neem dus snel een kijkje en vind uit hoe Spirit Coaching jou kan helpen je leven weer op de rails te krijgen en door het leven te gaan met een gezonde dosis geluk.