Welkom bij privatescan.nl. U kunt bij ons terecht, bij privatescan, als u graag een scan wilt laten uitvoeren. De laatste jaren bestaat er een groeiende behoefte aan meer zekerheid over de gezondheid en dat is niet zo verwonderlijk, want mensen met ziektes en de gevallen van kanker nemen toe en dat boezemt ons allemaal angst in. Bij privatescan heeft u de mogelijkheid om de helderheid te scheppen die u nodig heeft om u zekerder te voelen en wellicht om ziektes in een vroeg stadium te ontdekken en aan te pakken. Ziektes ontstaan langzaam en vaak is het zonder een gedegen onderzoek moeilijk om gevaarlijke ziektes vroegtijdig te ontdekken. Om bepaalde gevoeligheden in het lichaam vroegtijdig te ontdekken, is het doen van een scan dan ook een goede oplossing en daarvoor bent u bij PrivateScan op het juiste adres. Klachten ontstaan vaak al wanneer een ziekte ernstige vormen aan begint te nemen en oneffenheden in celpatronen kunnen met het blote oog niet worden ontdekt. Wij voeren diverse onderzoeken uit die er voor zorgen dat beginnende gevoeligheden of ziektes kunnen worden ontdekt. Op die manier kan er actie worden ondernomen voordat het probleem groter wordt en in sommige gevallen fataal. Er zijn diverse mogelijkheden en behandelingen waar u uit kunt kiezen en wij raden u aan daarom eens op uw gemak te bekijken wat uw wensen zijn en wat voor onderzoeken u graag wilt laten uitvoeren. Wilt u meer weten over het soort onderzoeken dat wij uit kunnen voeren, dan kunt u de mogelijkheden online eens op uw gemak bekijken. Preventief kan een scan er voor zorgen dat grote problemen worden voorkomen. Wanneer u een afspraak maakt, dan kunnen de mogelijkheden besproken worden. Meer leren over uw gezondheid is goed en kan een zeer rustig gevoel geven. Spanning die ontstaat als gevolg van angst en zorgen is ook niet gezond voor het lichaam en kan stress gerelateerde klachten veroorzaken. PrivateScan is het bedrijf waar u terecht kun; de beste investering in uw gezondheid. Kies voor:

  • darmonderzoek
  • bloedonderzoek
  • kankeronderzoek
  • maagonderzoek
  • hartonderzoek

Privatescan; ontdek uw fysieke zwaktepunten

Ziektes ontstaan vaak op plekken die u niet kunt zien en wanneer een ziekte zoals kanker ontstaat, dan hoeft dat zeker niet te betekenen dat u direct klachten hebt. Vaak kunt u lange tijd iets onder de leden hebben zonder dat u het in de gaten hebt. Juist daarom is het doen van een scan bij PrivateScan zo goed en verstandig. Het is jammer dat het niet tot de mogelijkheden behoort om iedereen een scan van het lichaam te geven. Kritiek die wel eens wordt geleverd over de scans is dat ze duur zijn. Natuurlijk moet u voor het doen van een scan bij PrivateScan iets over hebben, maar deze kosten zijn de moeite waard. Het gaat immers om uw gezondheid en die mag niet verwaarloosd worden. Artsen kunnen naar aanleiding van een scan vertellen waar u op moet letten en zo kunt u zorgen dat u de juiste keuzes maakt wat betreft bepaalde gewoontes. Heeft u bepaalde klachten in uw gewrichten, dan kunnen bepaalde therapie├źn worden voorgeschreven zodat deze klachten niet erger worden. Het laten uitvoeren van een body scan bij PrivateScan is dan ook een investering die u zelf doet en waar u veel uithaalt. De kosten voor de body scan bij private hangen af van het soort onderzoek dat u wilt laten doen. Er zijn diverse onderzoeken mogelijk maar natuurlijk wilt u een zo compleet mogelijk beeld hebben van de staat van uw gezondheid.

Preventie bij PrivateScan

Er zijn veel gevallen bekend van mensen die een body scan lieten uitvoeren bij PrivateScan en wel degelijk iets ontdekten wat behandeld moest worden. U kunt zich wel inbeelden hoe blij deze mensen waren met de keuze om een scan uit te voeren. Hoe ziektes ontstaan en waar ziektes ontstaan is niet te zeggen. Waarom de een, een ziekte in de hersenen ontwikkelt en de ander in de maag, is niet te zeggen. Gevoeligheden van het lichaam bevinden zich bij iedereen weer op een andere plek. Een body scan bij PrivateScan kan deze gevoeligheden ontdekken. Alle informatie die uit de testen komt wordt zorgvuldig met u doorgenomen en op basis van de informatie die wordt gegeven kunnen de conclusies worden getrokken die levensverlengend zijn. Een goede balans is belangrijk en hoe meer kennis u heeft over uw lichaam, hoe beter u in staat bent om de keuzes te maken die passen bij uw gezondheid. Wij werken in onze klinieken met deskundige artsen die onderzoeken uitvoeren op een zorgvuldige en goede manier. U kunt altijd binnen twee dagen bij ons terecht voor een afspraak. Tijdens deze eerste afspraak zullen we met u bespreken wat de beste onderzoeken voor u zijn. Wanneer u vervolgens tot het doen van een onderzoek overgaat, dan worden alle onderzoeken in een dag uitgevoerd. Dat betekent dat u niet terug hoeft te komen op verschillende dagen voor de verschillende onderzoeken. Wij werken zo transparant mogelijk en dat betekent dat u alles mag vragen wat u wilt. Het onderzoek staat ten slotte in teken van uw gezondheid en kennis is daarbij belangrijk. Het advies dat u wordt gegeven baseren wij altijd op basis van de informatie u ons geen aangaande uw gezondheid. We kijken bijvoorbeeld naar uw medisch verleden, eventuele erfelijke factoren die kunnen spelen en natuurlijk klachten die u heeft. U wordt altijd telefonisch geadviseerd en kunt snel terecht in onze klinieken.