Als u op zoek bent naar leuke campings, Overijssel uw bestemming is en u niet te veel geld neer zou willen tellen voor uw verblijf op de camping, dan is het goed dat wij u even treffen. Wij hebben namelijk erg goed nieuws voor u, want wij hebben allerlei mooie campings. Overijssel is een van de provincies van ons land waar u onze kampeerterreinen kunt vinden. Het gaat hier om speciale Karaktervolle Groene Campings. Overijssel is een prachtige streek, waar u naar hartenlust kunt kamperen. En daarom is het dus zeker aan te raden om hier heen te gaan. Wij hebben werkelijk voor ieder wat wils en dat uit zich in zeer verschillende, unieke maar toch allemaal even gezellige campings. Overijssel biedt:

 • campings de Bovenberg
 • natuurcamping de Eelerberg

Deze kampeerterreinen zijn aangesloten bij de KGC en dat maakt dat u er echt van op aan kunt dat u hier een onvergetelijke vakantie in de natuur zult beleven. Wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld en zullen dit ook bij u niet doen. Daardoor weet u dus zeker dat u geen spijt zult krijgen van uw keuze voor een van onze prachtige campings Overijssel kent er twee, die allebei de moeite van het bezoeken waard zijn. Hak vandaag nog de knoop door en surf naar onze site om meer te weten te komen over ons aanbod op dit vlak. Wij zijn van alle markten thuis en hebben geen nee te koop op dit gebied. Klinkt dit goed en zou u wel graag wat meer informatie willen ontvangen over een van onze campings? Overijssel is een geweldige provincie waar u heerlijk kunt fietsen, wandelen, varen en recreëren. Wij geven u graag een overzicht over wat u hier allemaal kunt doen. Verder beantwoorden wij graag alle vragen die u heeft over dit onderwerp. Schroom daarom niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen.

Op zoek naar mooie campings? Overijssel heeft ‘t

Het is een feit dat wie zoekt naar groene campings Overijssel niet over moet slaan. Hier bevinden zich namelijk de bij ons aangesloten kampeerterreinen De Bovenberg en De Eelerberg. Hier kan iedere natuurliefhebber zijn of haar hart ophalen. En ook voor kinderen zijn dit fantastische kampeerplekken. Ze kunnen er lekker rondbanjeren en spelen in de speeltuin. Zo kunnen ze zich uren vermaken. En zeg nou zelf, als de kids een leuke vakantie hebben, dan geldt dit automatisch ook voor u. U hebt geen kind aan ze als u ze meeneemt naar een van onze kindvriendelijke campings. Overijssel is een provincie waar ontzettend veel te doen is. Dit geldt voor jong en oud. En daarom bent u bij ons aan het goede adres. Wij staan te allen tijde voor u klaar om u een onvergetelijke vakantieperiode te bezorgen. Daar kunt u zeker van op aan. Als u met KGC in zee gaat, dan kiest u voor:

 • de mogelijkheid voor privé sanitair
 • leuke speelplekken voor de kids
 • een laag tarief voor kamperen
 • flexibele mogelijkheden
 • een persoonlijke sfeer
 • mooie ligging in de natuur
 • karakteristieke campings

Overijssel kent twee fantastische kampeerplekken, waar u van maart tot november terecht kunt voor een heerlijke, onbezonnen vakantieweek. Natuurlijk kunt u ook langer blijven. De mogelijkheden zijn eindeloos op onze campings. Overijssel kent niet alleen mooie natuur, maar ook gezellige steden, zoals Zwolle, Deventer, Almelo, Hengelo, Enschede, Hardenberg en Ommen. Hier kunt u heerlijk gaan shoppen of een toren beklimmen. In Zwolle is bijvoorbeeld De Peperbus te vinden, van waar u een prachtig uitzicht hebt over de stad. En het leuke is dat deze steden allemaal te bereiken zijn vanaf de campings. Overijssel kunt u gemakkelijk ontdekken vanaf onze kampeerterreinen. Wij hopen u daarom graag terug te zien in het voorjaar of de zomer!

Van alle gemakken voorzien

Het staat als een paal boven water dat u het beste kunt kiezen voor KGC. Want alleen als u met ons in zee gaat, dan bent u verzekerd van een geweldige vakantie. Ons is werkelijk niets te gek en wij spannen ons elke dag weer in om het u naar de zin te maken op onze campings. Overijssel biedt De Bovenberg en De Eelerberg, waar wij u graag welkom heten als kampeerder. Al vele Nederlanders gingen u voor in hun keuze voor Karaktervolle Groene Campings. Overijssel kent twee hele mooie natuurcampings, waar het aangenaam vertoeven is. Hier kunt u in alle rust genieten van:

 • de natuur
 • de vogels
 • planten en bloemen
 • de mogelijkheid voor privé sanitair
 • het feit dat u bij ons nooit te veel betaalt
 • goede voorzieningen
 • en nog veel meer!

Bij ons is de kampeerder nog echt koning en wij zorgen er altijd voor dat alles in kannen en kruiken is. Op die manier zal het u aan niets ontbreken en zult u een fantastische vakantietijd tegemoet gaan. Het staat dus vast dat u in uw zoektocht naar gezellige campings Overijssel niet links moet laten liggen. Want ook hier vindt u namelijk de speciale, bij ons aangesloten campings. Overijssel ligt vrij centraal in het land, waardoor u nooit ver hoeft te reizen. Kortom, twijfel niet langer en kies vandaag nog voor ons. Surf naar onze site www.kgc.nl om een keuze te maken voor een geschikte camping. Hebt u nog vragen? Schroom dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!