indiapoort - Indiaas restaurantCulinair genieten van de smaken van India doet u bij het beste Indiaans restaurant dat de naam India Poort draagt. Hier komt het land van de rijke kleuren, geuren en unieke smaken tot leven. India Poort heeft een duidelijk uitgangspunt als Indiaas restaurant en dat is heerlijk eten bereiden voor mensen die van culinair genot houden en die echt op zoek zijn naar de authentieke smaken van India. Dat is dan ook waarvoor u bij ons helemaal op het juiste adres bent. India Poort is een familiebedrijf pur sang en dat voelt, merkt en ziet u aan de passie waarmee de gerechten van het Indiaas restaurant worden bereid en de intieme sfeer die in het restaurant bestaat. U voelt zich hier meteen thuis! India Poort kent vele vasten klanten die telkens weer kiezen voor het beste Indiaas restaurant met haar heerlijke gerechten die altijd en op ieder moment weer met liefde worden bereid door de chef. De kaart van het Indiaas restaurant India Poort laat niets te wensen over. U kunt bij het Indiaas restaurant rekenen op een weelde aan typisch indiaanse gerechten waar u uit kunt kiezen. Als u nog nooit Indiaas heeft gegeten, dan is kiezen voor India Poort de beste keuze die u kunt maken en het leukste cadeau dat u zichzelf kunt doen. Eten bij India Poort is namelijk een echte beleving en dat is iets wat u graag wilt; een avond om te herinneren met heerlijke smaken van Indiaanse gerechten in een fijne sfeer. Wij zullen u een greep uit de mogelijkheden geven als het gaat om gerechten waar u uit kunt kiezen:

  • uitgebreid aanbod aan vegetarische gerechten voor mensen die geen vlees eten
  • typische kipgerechten voor de liefhebber van op unieke wijze bereidde kip
  • bent u al bekend met de heerlijke Dal makhni of linzencurrie met verse kruiden
  • probeer de Saag Panir, een van de klassieke gerechten die naar meer doen smaken
  • een typische Indiaas drankje is de lassie die in verschillende smaken komt

Indiaas restaurant kiezen

Er zijn in Nederland verschillende mogelijkheden om Indiaas te eten, maar als u voor een echte beleving wilt kiezen dan gaat u toch echt naar India Poort. De beleving en de smaak staat hier centraal, en dat merkt u. Het is altijd leuk om een avondje uit te gaan. Waar kiest u voor als u uitgaat? Dat kunnen verschillende dingen zijn. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen voorkeur als het gaat om uit eten gaan. Wat de meeste mensen belangrijk vinden is dat een restaurant naast lekker eten, ook goede bediening heeft. U dient zich in een restaurant helemaal op uw gemak te voelen. Dat is natuurlijk wel heel erg belangrijk. Als we het hebben over de Indiase keuken, dan hebben we het over gerechten die typisch zijn voor het land. India heeft een uitgebreid aanbod aan typische gerechten die zich laten kenmerken door typische Indiaanse kruiden. Een Indiaas restaurant bereidt deze heerlijke gerechten voor mensen die willen genieten van deze smaken. Een aantal producten die veel worden gebruikt in de Indiase keuken en bij het Indiaas restaurant India Poort zijn rijst, groenten, kruiden en aardappelen. Omdat mensen in India uit religieuze overwegingen vaak geen vlees eten, is het aanbod aan vegetarische gerechten zeer uitgebreid. Voor mensen die geen vlees eten is de Indiaanse keuken dan ook een goede keuze. Er zijn zeer veel mogelijkheden voor vegetarische gerechten bij het Indiaas restaurant! Zoeven bespraken we al een aantal gerechten waar u uit kunt kiezen als u kiest voor India poort als Indiaas restaurant, maar laten we nog eens een aantal mogelijkheden bespreken, want die zijn er heus! Denk bij Indiase gerechten aan heerlijke curries; groene en rode, pittig of zoet en natuurlijk aan heerlijke groenten in sauzen. Ook heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit visgerechten en om te kiezen uit vleesgerechten. Ook maakt de keuken veel gebruik van peulvruchten en geklaarde boter.

Godsdiensten in India

In India bestaan er verschillende godsdiensten. Eten wordt in het land echt als sociale gelegenheid gezien en er zijn dan ook veel tradities verbonden aan het eten van lekkere producten. De twee belangrijkste godsdiensten van India zijn het Hindoeïsme en de Islam. Omdat moslims geen varkensvlees eten, vindt u dat ook weinig op de kaart. Kiezen voor een vleesgerecht in een Indiaas restaurant betekent dan ook in de meeste gevallen dat u kiest voor rundvlees. In India eet men met de handen. Ook aan deze traditie is een religie verbonden, want mensen eten altijd met de rechterhand. De andere hand mag niet in aanraking met het eten komen en dat heeft te maken met het feit dat deze hand als onrein wordt beschouwd. Natuurlijk kunt u het Indiaas restaurant terecht om te genieten van de lekkerste maaltijden die helemaal in Indiase sfeer worden voorgeschoteld, maar er is meer. Want lekker eten gaat natuurlijk gepaard met lekker drinken. De drank mag dus niet onderdoen voor de smaaksensatie van de lekkere gerechten van Indiaas restaurant India Poort en daarom bieden wij u tevens de mogelijkheid om te kiezen uit heerlijke drankjes. De lekkerste Indiase bieren combineren als geen ander met de heerlijk smaak van de gerechten. Kies dan ook voor deze heerlijke dranken in combinatie met de maaltijden die u lekker vindt. Wij vinden het als Indiaas restaurant ten slotte belangrijk dat u kunt genieten van een goede, vriendelijke service en dat zult u wel merken. Wilt u eens echt een leuke avond beleven, reserveer dan snel een tafeltje bij India Poort en geniet van lekker eten en drinken in een sfeervolle ambiance.