Bent u verzot op de authentieke Aziatische keuken? Droomt u nog vaak weg van al dat lekkers dat u leerde kennen op vakantie in Vietnam? Of houdt u simpelweg van gezellig uit eten gaan? Dat kan allemaal gecombineerd worden in ons Vietnamees restaurant in Rotterdam. Deli Tasty is een Vietnamees restaurant gevestigd in Rotterdam. Wij bieden een wijde diversiteit aan Vietnamees eten in omgeving Rotterdam aan. Dat kunt u gezellig opeten in onze zaak, maar ook gewoon afhalen. Dankzij ons uitgebreide menu kunt u bij ons terecht voor zowel brunch, lunch of diner. Het is maar waar u behoefte aan heeft! Wij serveren een ruime keuze aan Vietnamees eten in Rotterdam. U kunt hierbij denken aan:

  • Pho, uiteraard beschikken wij over deze bekende soep
  • Noodlesoep, spring rolls en rijstgerechten
  • Vietnamese ravioli
  • Verscheidene vleesgerechten
  • Een keur aan desserts

Behalve deze voorbeelden serveren wij nog veel meer Vietnamees eten in Rotterdam. Ons Vietnamees eten in Rotterdam wordt gekenmerkt door het gebruik van veel groentes, verse ingrediënten en een moderne eigen twist op authentiek eten. Uiteraard wordt het eten in ons Vietnamees restaurant in Rotterdam ook stijlvol gepresenteerd. Wij nodigen u uit om vooral eens langs te komen om al dit lekkers zelf uit te proberen. In een sfeervolle setting, uitstekend bereikbaar en zelfs beschikbaar voor grote groepen, kunt u heerlijk Vietnamees eten in Rotterdam.

“In deze zaak kan je heerlijk Vietnamees eten in omgeving Rotterdam!”

Bent u niet zo bekend met Aziatische gerechten? Geen enkel probleem. Onze vakkundige en vriendelijke medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren over wat wij allemaal aan heerlijks bieden aan Vietnamees eten in Rotterdam. Aarzel dus niet om eens langs te komen. Wij staan voor u klaar en vinden het belangrijk om alle gasten vriendelijk en kundig bij te kunnen staan. Wij kunnen dan ook buigen op vele positieve recensies over ons Vietnamees restaurant in Rotterdam. Een greep uit de recente ervaringen. ‘Ik had plotseling trek in Vietnamees eten in Rotterdam en dan is dit de plek waar je moet zijn. Heerlijk, authentiek en met passie bereid. Ik kon het eten ook afhalen, zodat ik thuis in Aziatische sferen kon genieten van heerlijk Vietnamees eten uit Rotterdam’. En ook de ervaringen van het eten in ons Vietnamees restaurant in Rotterdam zijn positief. ‘Voor een zakendiner wilde ik graag eens wat anders doen dan de standaard Europese keuken. Ik ging op zoek naar een goed Vietnamees restaurant in Rotterdam en was heel blij dat ik bij Deli Tasty uitkwam. Heerlijk eten, een prettige sfeer en dat alles in een aangename setting. Ik kan dit Vietnamees restaurant uit Rotterdam zeer aanbevelen!’.

Ook benieuwd geraakt? Neem vandaag nog contact met ons op!

Heerlijk Vietnamees eten, in Rotterdam. Waar wacht u nog op? Heeft u vragen over ons Vietnamees eten in Rotterdam? Of wilt u reserveren? Heeft u andere bijzonderheden die u wilt bespreken – zoals voedselallergie? Neem dan snel contact op. U kunt gerust eens langskomen in ons Vietnamees restaurant in Rotterdam. Ook kunt u ons natuurlijk bellen, of een berichtje achterlaten via onze site. Onze website is delitastyrotterdam.nl. Hier vindt u ook meer informatie over ons Vietnamees restaurant in Rotterdam. Zo kunt u hier bijvoorbeeld alvast ons menu bekijken. Wij zijn elke dag geopend. Heeft u zin in Vietnamees eten in omgeving Rotterdam? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij hopen u snel te mogen begroeten in ons Vietnamees restaurant in Rotterdam. Onze medewerkers staan voor u klaar. Hopelijk tot spoedig!