Een aantal jaar geleden ben ik een handelsonderneming gestart. Ik werkte daarvoor al voor een vergelijkbaar bedrijf, maar had het idee dat ik dit zelf beter kon. Ik had vaak meningsverschillen met mijn baas over verschillen keuzes en de strategie. Uiteindelijk besloot ik dat ik beter kon vertrekken en zelf een bedrijf kon beginnen, die keuze pakte gelukkig goed uit. De laatste jaren is het bedrijf snel gegroeid, niet alleen in het aantal producten en de omzet, maar ook in de hoeveelheid personeel. Hoewel wij steeds groter werden, zag ik de winst niet evenredig meegroeien. Wij kregen veel extra kosten door de groei, veel van deze extra kosten waren onverwacht en dit had een groot effect op de winstgevendheid van het bedrijf. Samen met de financiële afdeling maakte ik een analyse van alle kosten van het bedrijf, omdat ik graag wilde weten waar wij op konden bezuinigen. Aangezien het bedrijf al best groot was geworden, hadden wij veel verschillende kosten en duurde het lang voordat wij een goed overzicht hadden. Hierna bespraken wij waar wij in het bedrijf op konden bezuinigen, zonder dat dit veel effect zou hebben op de omzet. Samen hadden wij diverse mogelijkheden gevonden om te besparen en ons wagenpark was daar onderdeel van. Diverse mensen in ons bedrijf hebben een leaseauto en wij hebben hier veel kosten aan. Voor veel van de auto’s hadden wij nog een contract, maar het contract van mijn eigen auto zou bijna verlopen. Wij wilden graag zien of we konden besparen op mijn leaseauto. Als we konden besparen op mijn leaseauto, dan kunnen we dat waarschijnlijk in de toekomst ook op de andere auto’s. Wij hebben 10 auto’s in ons wagenpark en als we een mooi bedrag kunnen besparen op een leaseauto, dan zal dat met 10 auto’s een groot verschil maken.

Besparen op een leaseauto met Adviesburo van der Meulen Bosma BV

We besloten om online te zoeken naar bedrijven die ons konden helpen en gelukkig vonden wij een paar bedrijven. Een van deze bedrijven was Adviesburo van der Meulen Bosma BV, dit bedrijf hadden wij gevonden via hun website meer-besparen.nl. Ik wilde graag besparen op mijn leaseauto, maar niet door een auto te leasen van een slechtere kwaliteit en uitstraling. Als directeur van het bedrijf kan ik niet aankomen met een goedkope auto en het liefste wilde ik een vergelijkbare auto leasen. Tijdens het gesprek met dit bedrijf gaf ik dit aan, zij zeiden dat dit mogelijk zou zijn en dat ik alsnog kon besparen op mijn leaseauto. Ik vroeg of ze voor mij een offerte konden opstellen voor dezelfde auto en uitvoering, zodat ik de kosten kon vergelijken. Ik wilde ook graag alle voorwaarden van te voren zien, zodat deze niet nadelig voor mij zouden zijn. Na het gesprek hadden we afgesproken dat ik die week nog een reactie zou krijgen met de offerte en de voorwaarden.

Veel geld besparen per maand

Die week kreeg ik de beloofde reactie en ik was blij verrast door de offerte en de voorwaarden. Via dit bedrijf kon ik ruim 200 euro besparen op mijn leaseauto en de voorwaarden waren zelfs beter. Wij konden ons aansluiten bij het collectief van dit bedrijf, waardoor we konden besparen op elke leaseauto. Als we dit bedrag voor alle auto’s kunnen besparen, dan heeft dit veel invloed op de winst. Ik ben erg blij met Adviesburo van der Meulen Bosma BV.

  • Wij wilden besparen op het wagenpark
  • Hier een auto leasen is veel goedkoper
  • De voorwaarden zijn ook beter