Wanneer het weer lente is en de temperatuur oploopt, trekt iedereen gelijk naar buiten. In de achtertuin, voortuin of op het balkon wordt in huiselijke kring genoten van de zon die schijnt en de warmte buiten. De winterdepressie is voorbij en de frisse lucht en zonnestralen doen ieder mens goed. Wel moet worden opgepast dat u niet te lang in de zon blijft zitten. De gevaren van te veel uren in de zon zijn bij iedereen wel bekend. Toch wilt u buiten blijven zitten en niet binnen in het donker. Met behulp van verandazonwering is uw probleem snel opgelost. Op uw mooie, stijlvolle veranda kunt u beschermd blijven van de sterke zon en toch optimaal genieten van het mooie weer. Ook mensen die wat kwetsbaarder zijn voor te veel zonlicht, zoals jonge kinderen en ouderen, kunnen gewoon buiten blijven zitten en goed beschermd zijn tegen de felle uv-stralen door verandazonwering. Voor elk huis is een passende oplossing te vinden. De tijd van de saaie rolluiken en de oranje schermen die u handmatig moet uitrollen, zijn al lang voorbij. Tegenwoordig zijn stijlvolle, mooie ontwerpen mogelijk. Uw keuze voor verandazonwering is afhankelijk van uw keuze voor:

  • de kleur
  • de afmeting
  • handmatige of elektrische bediening
  • de hoeveelheid licht die wordt doorgelaten

Het laatste punt behoefte misschien enige uitleg. Door middel van het gebruik van kleur kunt u kiezen hoeveel licht de verandazonwering doorlaat. Met een lichte kleur wordt nog veel licht doorgelaten dan met een donkere kleur. Op deze manier kunt u kiezen hoeveel schaduw op uw veranda is. Misschien wilt u wel de schadelijke uv-straling tegenhouden, maar toch veel licht en dus warmte doorlaten. Dan komt u snel uit op een lichte kleur. Als u eerder graag veel koelte zoekt, kunt u kiezen voor een donkere kleur dat weinig licht door laat en dus ook een stuk aangenamer is. Natuurlijk zijn er ook veel opties tussen wit en zwart om uit te kiezen. Ook kunt u verschillende kleuren kiezen voor uw verandazonwering. Door middel van gekleurde strepen of vlakken kunt u een patroon uitkiezen dat volledig past en een match vormt bij uw woning. Geen huis is namelijk hetzelfde en uw design van verandazonwering is net zo veranderbaar als de kleur van uw kozijnen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Kies voor Sungo voor uw verandazonwering

Het bedrijf Sungo heeft ruime ervaring in allerlei soorten zonwering en montage hiervan waaronder de voor u wenselijke verandazonwering. Een uitgebreide service en de wens van de klant zijn de uitgangspunten waar mee wordt gewerkt om voor u een op maat gemaakt doek te produceren. Geheel vrijblijvend kunt u contact opnemen en een offerte vragen. Wel is belangrijk om van te voren voor uzelf te bedenken wat voor bediening van de verandazonwering wenselijk is. Zoals al eerder aangegeven is de mogelijkheid om te kiezen tussen een bediening met de hand of automatisch. Meestal zijn handmatige acties voor het inhalen en uitrollen van het zonwerende doek lastig. Het is een zwaar werk om te doen en de bediening is altijd op een lastig te bereiken plek waardoor eerst allerlei meubels opzij moeten worden geschoven om erbij te komen. Door te kiezen voor automatische bediening is dit probleem snel opgelost. De gebruiksvriendelijkheid van de verandazonwering neemt daardoor meteen toe. Wanneer u eerst aan het zonnen bent, maar na een tijdje kiest om de verandazonwering te laten zakken, kan dat geheel automatisch. Geen last meer van het verschuiven van stoelen of een zware krachtsinspanning. Geheel automatisch komt u in de schaduw en kunt u weer uitgebreid genieten van het heerlijke weer. Ook wanneer u al een handmatige bediening heeft, kan Sungo voor u deze automatisch maken. Het maakt niet uit of u eerder klant bent geweest of niet. Geheel vrijblijvend kunt u contact opnemen. Na 15 jaar ervaring kan met recht gezegd worden dat u op www.Sungo.nl een oplossing op maat kan vinden voor welk probleem dan ook. In tegenstelling tot andere bedrijven is Sungo een uniek bedrijf dat vooral actief is op internet. Geen dure showroom dient onderhouden te worden. Doordat geen sprake is van huur, showmodellen en andere rompslomp, blijft de prijs laag en daar heeft u daar de voordelen van. Verandazonwering hoort namelijk niet in een showroom, maar bij u thuis!

Het grillige Nederlandse klimaat

Als iets Nederland typeert dan is het wel het grillige klimaat. Het weer kan soms omslaan van een lekker zonnetje en strakblauwe lucht, naar onweersbuien en zware windstoten. U hoeft er niet bang voor te zijn dat de verandazonwering bij het eerste windvlaagje kapot zal gaan, integendeel! Door gebruik van stevig materiaal (een glasvezel kern met een kunststof mantel) kan het doek tegen zware windstoten en is zelfs geheel windvast. Daarnaast is de verandazonwering brandveilig en rekvrij. Het is dus niet als een luifel of een partytent dat bij het eerste briesje gelijk moet worden gedemonteerd. Daarnaast krijgt u ook een lange garantietijd op uw nieuwe aanwinst. Door gebruik te maken van zipscreens is zelfs de zonwering op uw veranda stormvrij. Mocht dan toch, om wat voor reden dan ook, enige schade ontstaan, dan zorgen de werknemers van Sungo ervoor dat de schade zo snel mogelijk wordt hersteld. Deze schadeherstelling wordt gedaan zowel binnen als buiten de levertijd. Mocht u ondanks alsnog vragen hebben over de verandazonwering van Sungo, neemt dan contact met ze op. Dit kan snel en gemakkelijk via hun website of het telefoonnummer 06-45034229.